Welkom bij de apen. 

De apengroep is dit schooljaar gestart met 17 lieve en gezellige kleuters. In de loop van het jaar wordt de groep aangevuld met kinderen die op dat moment 4 jaar worden. Verder heeft de groep 2 juffen. Juf Pauline is op maandag (om de week), dinsdag en woensdag in de groep. Juf Noëlle is er op de maandag (om de week), donderdag en vrijdag. 
Plezier hebben in het leren, samenwerken met elkaar en leren door te spelen en ontdekken staan centraal bij ons in de groep. 

We werken het jaar door met verschillende thema's. De verschillende leerdoelen worden in dit thema aangeboden. Een aantal thema's die dit jaar aanbod komen zijn de kleurenkrijtjes, Wouter kabouter, kerst, gezondheid, lente en dino's. 

We beginnen de dag in de kring. De kring is iedere dag weer gevuld met een nieuwe activiteit. Ook zijn er dingen die iedere dag terug keren zoals de dagen van de week en het kiezen van de hulpjes. Na de kring gaan we buitenspelen of gymmen (dinsdag en donderdag).  Verder hebben we nog een speelwerkles waarin we knutselen, werkjes maken of spelen. Verder staan drama, muziek, rekenen, taal, Engels en verkeer nog op het programma.

E-mail:
Pauline Roest       p.roest@rkderegenboog.nl 
Noelle suiker        n.suiker@rkderegenboog.nl