Welkom op de pagina van groep 8!

In onze groep zitten 30 leuke kinderen; Kian, Renée, Benjamin, Max, Stien, Tom, Julia, Damian, Joran, Jules, Nerea, Jouke, Isa, Kim, Tessa, Teun, Babs, Cas, Danique, Joris, Jasper, Sophie, Luisa, Charlotte, Ives, Silke, Juliet, Daan W, Joep en Daan Z zorgen er iedere dag weer voor veel gezelligheid.
Op maandag, dinsdag en vrijdag krijgt groep 8 les van juf Marjolein, op woensdag en donderdag staat juf Cathy voor de klas. Daarnaast verzorgt meester Coen onze gymlessen op dinsdag en vrijdag.

In groep 8 krijgen de kinderen iedere dag huiswerk. Om dit te kunnen plannen moeten ze iedere dag hun map en agenda meenemen naar school.
In december krijgen de kinderen het definitieve advies. Belangrijk, want in januari starten de open dagen van de middelbare scholen en mag er een keuze gemaakt worden!
We werken hard naar het einde van het schooljaar toe. In juni gaan we met z'n allen op kamp en in juli verzorgen we een afscheidsavond voor alle ouders/verzorgers. Kortom; er staat genoeg op de planning en in groep 8 zitten we niet stil.
Hou vooral de nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van onze huidige activiteiten en plannen of kom een keertje bij ons binnen 😊