Welkom bij groep 8A van De Regenboog!

Wij zijn een gezellige klas met 28 enthousiaste kinderen. Juf Janette staat van maandag tot en met vrijdag voor de klas.

In groep 8 gaan we flink aan de slag. We duiken in taal, spelling, rekenen en begrijpend lezen. Ook Engels, Blink, topografie en Kwink hebben een plekje in onze drukke agenda. Elke dag krijgen we huiswerk, zodat we alvast kunnen wennen aan het werk op de middelbare school. Maar het is niet alleen maar werken hoor! We vinden het superleuk om samen te zingen, tekenen en soms zelfs in de huid van een personage te kruipen tijdens dramalessen.

Dit jaar gaan we goed herhalen zodat we in februari helemaal klaar zijn voor de doorstroomtoets. Maar er is ook tijd voor ontspanning. Twee keer in de week hebben we gym in sporthal en we gaan op verschillende leuke uitstapjes, zoals ons geweldige kamp in de tweede schoolweek.

En als kers op de taart sluiten we het jaar af met een spetterende musical. Een echt hoogtepunt waar we nu al naar uitkijken!

Dus dit jaar wordt er hard gewerkt, veel geleerd en vooral veel gelachen in groep 8A. Samen maken we er een fantastisch schooljaar van!

Juf Janette Stillebroer: j.stillebroer@rkderegenboog.nl