Graag willen wij ons aan u voorstellen!

Wij zijn groep 3/4b. Er zijn twee juffen. Juf Jaqueline en juf Marion. Op dinsdag en vrijdag hebben we gym in de grote sporthal van meester Coen. Soms krijgt een deel van de groep (de ene keer is dat groep 3 de andere keer groep 4) les van een extra juf of meester.

De kinderen van groep 3 zijn iedere dag druk bezig met het leren van nieuwe letters en woordjes, tellen en sommen maken en het schrijven van de letters die we hebben geleerd. Er is ook nog tijd voor de kinderen van groep 3 om af en toe te spelen. Daar hebben wij een speciale ruimte voor die we delen met groep 3a. Deze plek heeft elke keer een ander thema.
De kinderen van groep 4 krijgen o.a. taal, begrijpend en technisch lezen, rekenen (we leren de tafel van 1,2,3,4,5 en 10 dit jaar!) schrijven en spelling.

Samen gaan we ook nog tekenen en knutselen. We hebben lessen over verkeer en muziek. We werken ook regelmatig samen aan een project. Dit jaar zijn we begonnen met het project Kijken naar vroeger. De lessen Engels doen we ook samen. Omdat je ook heel veel van elkaar kunt leren maken we veel gebruik van coöperatieve werkvormen. Zo is leren leuk en nuttig!

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om eens een kijkje te nemen in groep 3/4.

Juf Jacqueline en juf Marion