Onze visie 2019-2023

De Regenboog is een basisschool waar je je welkom voelt en waar je wordt gezien. Wij vinden het belangrijk dat je in vertrouwen kunt werken aan jouw toekomst. Onze eigen onderzoekende en nieuwsgierige houding werkt aanstekelijk op je. Vanuit onze katholieke identiteit zien wij het als onze missie om je te laten zien en te ervaren dat de wereld in verbondenheid beter gemaakt kan worden.

Om tot leren te kunnen komen bieden wij vanuit een professionele organisatie een gestructureerde en veilige leeromgeving. Hierbinnen sluiten wij het onderwijs aan op jouw leerbehoefte zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Wij vieren onze successen met jou en laten merken dat het niet erg is fouten te maken.

In het vervolgonderwijs zul je merken dat je hebt geleerd samen te werken met anderen, om problemen op te lossen en kritisch te denken over je handelen. Je bent je bewust van je talenten en vaardigheden; je bent goed zoals je bent. Om hulp in te schakelen waar dat nodig is beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden.