Even voorstellen:

Wij zijn groep 4a! Onze groep bestaat uit 32 leerlingen en twee juffen, juf Marriët (ma,di,wo) en juf Lobke (do,vrij). Wij leren een heleboel op school. We oefenen veel met lezen om snel en goed steeds moeilijkere boekjes te kunnen lezen. Zo zijn er papa’s en mama’s die met ons in groepjes lezen en oefenen we eenmaal per week met kinderen uit groep 7. Dat is erg leuk! Naast het lezen doen we rekenen, spelling en taal op onze Snappet. Dat maakt het leren extra leuk!

We doen ook gym, we oefenen met schrijven en begrijpend lezen, we leren over de natuur en we doen aan verkeer – soms zelfs fietsend over allerlei parcours op het schoolplein! Ook leren we in groep 4 voor het eerst tafels.

We maken ook tijd vrij voor toneelstukjes en maken muziek. In september wonnen de meiden van onze klas nog de Regenboog’s Got Talent Award voor hun uitvoering van “Waarom moet ik gaan?” (Kinderen voor Kinderen).

We zijn met veel en dat maakt het meestal beregezellig. Er is altijd wel een vriendje of vriendinnetje om mee te spelen en er is altijd iemand die voor je klaarstaat als je hulp nodig hebt. We zitten in de klas in groepjes en iedere week is iemand de groepsleider.

We hebben een speciale tussenruimte die we delen met groep 4/5, waar tafels staan om aan samen te werken of als je juist even een rustig plekje nodig hebt. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens binnenkijken. Je bent van harte welkom!