Welkom bij de berengroep (groep 1/2B) .

Wij zijn juffrouw Ingeborg en juffrouw Sandra en samen staan wij voor de berengroep. Juffrouw Ingeborg is er op maandag, dinsdag en woensdag en juffrouw Sandra op donderdag en vrijdag. De berengroep is een ontzettend gezellige en leuke groep. We zijn dit schooljaar gestart met 16 lieve en gezellige kleuters. In de loop van het jaar wordt de groep aangevuld met kinderen die op dat moment 4 jaar worden.  

We werken het jaar door met verschillende thema's. De verschillende leerdoelen worden in die thema's aangeboden. Een aantal thema's die dit jaar aanbod komen, zijn de kleurenkrijtjes, Wouter kabouter, kerst, gezondheid, lente en dino's.  

De ochtend en de middag starten we altijd in de kring. We doen in de kring allemaal leuke spelletjes en leren er ook nog veel van. Tijdens de werklessen kunnen de kleuters aan hun weektaak werken of gaan ontdekken en leren wat er allemaal in de klas is en wat je er mee kunt doen. Maar er is ook voldoende tijd om te spelen in de verschillende hoeken, zoals de huishoek, de bouwhoek of de zandtafel. Of lekker op een kleedje met constructiemateriaal. We hebben in de bouwhoek en op de kleedjes al prachtige bouwwerken gezien. Wie weet zien we jullie wel een keer in onze beregezellige groep.

Tot ziens, de berengroep. 

E-mail
Ingeborg vd Kwaak            i.vanderkwaak@rkderegenboog.nl
Sandra Nieuwenburg         s.nieuwenburg@rkderegenboog.nl