Start thuiswerken

Voor de juffen, meesters en kinderen is een rare situatie ontstaan. De scholen sluiten i.v.m. het Corona-virus. Geen volle klassen met kinderen. Nu lijkt het voor kinderen misschien wel fijn om even niet naar school te hoeven gaan. Toch geeft een beetje regelmaat en uitdaging ook structuur aan de dag. Om ervoor te zorgen dat kinderen niet teveel achter gaan lopen hebben de leerkrachten van R.K. basisschool de Regenboog te Voorschoten meteen actie ondernomen. Op maandag is er hard gewerkt aan een thuisplan. Zo lukte het dat de kinderen en/of ouders op dezelfde middag of de ochtend erna de spullen konden komen ophalen. Deze lagen op stapeltjes klaar in het lokaal.

Er werd enthousiast gereageerd door ouders en er zijn berichten binnen gekomen van kinderen die meteen aan de slag zijn gegaan. Super! Wij wensen alle kinderen en ouders veel succes toe!

Wat als een leuke verrassing kwam kunt u zien op de bijbehorende foto. Voor de school was met grote letters met stoepkrijt geschreven: juffen en meesters jullie zijn top! Dat geeft de leerkrachten veel steun en waardering. Waarvoor dank!

Media
  • Schoolplein
  • Materialen klaarzetten